Eric de Oliveira, mesaj tranșant despre situația tensionată de la Gaz Metan: ”E inadmisibil”

Eric de Oliveira gaz metan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:47
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:50

Fostul atacant Eric de Oliveira a declarat, miercuri, că este întristat pentru situaţia de la Gaz Metan Mediaş. subliniind că încearcă, alături de alţi foşti jucători, să ajute acest club.

"Este păcat ce se întâmplă la Mediaş. Nu mi se pare normal, mă adun cu foştii jucători, nu ne interesează cine e vinovatul, dar vrem să aflăm ce datorie are şi să vedem ce putem face pentru acest club. 

Eric de Oliveira: ”E inadmisibil să nu fie jucători plătiți de cinci luni”

Eu fiind unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului, mi-am făcut planuri, cu familia, să rămân aici şi să lucrez la club. Acum planurile mele sunt date peste cap. Nu mi se pare normal ca LPF şi FRF să depuncteze, în loc să ajute echipa. 

Din cinci în cinci ani, o echipă de tradiţie se desfiinţează. E inadmisibil să nu fie jucători plătiţi de cinci luni, dar cred că, cu o administrare bună, se poate rezolva. Sunt oameni care lucrează acolo, familii, copii. Vom încerca să facem ceva, să discutăm cu primarul, să ne ajute şi să ajungem şi la cei de la Romgaz şi Transgaz să ne ajute", a declarat Eric la Digisport.

În vârstă de 36 de ani, Eric a jucat în patru rânduri la Gaz Metan: august 2007 - august 2011, iulie 2012 - iulie 2013, iulie 2016 - iulie 2017 şi februarie 2021 - iulie 2021, scrie News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!