Englezii se inchina la fotbalul romanesc! Cea mai nebuna rasturnare de scor: a fost 0-5, s-a terminat 8-5! "Macar daca eram cotati la pariuri"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Mai 2015, 09:17

	Englezii se inchina la fotbalul romanesc! Cea mai nebuna rasturnare de scor: a fost 0-5, s-a terminat 8-5! "Macar daca eram cotati la pariuri"

O rasturnare incredibila de scor din Liga a IV-a a ajuns subiect de glume pe Twitter. Englezii se intreaba cat de "soim" trebuie sa fii ca sa poti sa castigi un astfel de meci.

In playoff-ul din Liga a IV-a s-a intamplat zilele trecute un lucru care poate intra in Cartea Recordurilor. Soimii Topolog a castigat cu 8-5 dupa ce in prima repriza s-a vazut condusa cu 5-0 de catre Granitul Babadag.

Culmea, Granitul este liderul la zi al playoff-ului si era neinvinsa in primele doua meciuri. Soimii, echipa de pe ultimul loc, fara nicio victorie.

Povestea tulceana, limpede ca apa Dunarii, a ajuns pana la englezi. Un suporter care a facut o captura de pe site-ul frf-ajf.ro se intreaba pe Twitter cum a fost posibil asa ceva.

Alempe Pantelie, antrenorul echipei invinse Granitul Babadag, nu a are nicio explicatie: "Nu e nimic de comentat dupa un astfel de meci. Nu cred ca s-a mai intamplat in fotbalul tulcean asa ceva, sa conduci cu 5-0, sa te roage adversarii sa nu mai dai goluri ca ies de pe teren, si pe final sa fie 8-5 pentru ei. Nu s-a mai pomenit asa ceva. Daca eram cotati la pariuri mai intelegeam, dar asa ramane un mister ce s-a intamplat cu echipa noastra in repriza a doua.", a spus tehnicianul pentru obiectivtulcea.ro.

Sursa foto: liga2.prosport.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies