"El e jucatorul cu cel mai mare potential din Romania. Bine ca nu s-a dus la Steaua!" Jucatorul din Liga I dorit de Becali care l-a impresionat pe Olaroiu

"El e jucatorul cu cel mai mare potential din Romania. Bine ca nu s-a dus la Steaua!" Jucatorul din Liga I dorit de Becali care l-a impresionat pe Olaroiu

► Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV
► Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

Steaua a transferat o echipa intreaga in aceasta vara, iar din iarna Becali ar putea incepe noi negocieri pentru alte transferuri.

Gnohere, Benzar si Razvan Marin sunt trei dintre jucatorii care ii plac finantatorului Stelei. Olaroiu vorbeste despre Razvan Marin ca despre fotbalistul cu cel mai mare potential din Romania. Acesta spune ca se bucura ca fiul lui Petre Marin nu a ajuns la Steaua, pentru ca acolo nu ar fi primit destule sanse de a juca.

"Imi place unul, dar imi place de vreo 15 ani, il cunosc de 15 ani, asa ca... Baiatul lui Petre Marin, il cunosc de cand era foarte mic. La momentul asta e jucatorul care are cel mai mare potential din Romania. Dar eu il cunosc de 15 ani si stiu potentialul lui de 15 ani."

"Din punctul meu de vedere e bine ca nu s-a dus la Steaua, pentru ca el este un lider in echipa Viitorului. Si poate sa se exprime asa cum vrea el. Am vazut ca si Gica Hagi i-a creat confortul in joc ca sa se exprime asa cum e mai bine pentru el."

"Venind la Steaua, unde sunt jucatori valorosi, el n-ar mai avea aceeasi anvergura si atunci ar putea fi un pas inapoi, in plan psihologic cel putin. Si sa joace la o echipa care sa-i ofere statutul asta de lider e un lucru pozitiv", a declarat Cosmin Olaroiu la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies