Liga 1

EXCLUSIV ”E spre interesul și binele lui”. Edi Iordănescu are sfaturi prețioase pentru Octavian Popescu

Edi Iordănescu a tras propriile concluzii după ce l-a antranat pe Octavian Popescu atât la echipa națioanlă, cât și la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 10:28
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 11:18

Selecționerul României are încredere în potențialul puștiului de 19 ani de la vicecampioana României și are câteva sfaturi importante pentru atacantul care a adus victoria vicecampioanei în meciul cu CFR Cluj din campionat.

„Eu nu resimt, nu mă interesează ce spune. Tavi Popescu e un caracter deosebit, un băiat inteligent și înțelege că sunt multe lucruri pe care trebuie să le definească. 

Să știe când să intre în posesie, să învețe să se implice în toate momentele jocului, să se maturizeze în joc, în străinătate când mergi nu e suficient să gestionezi anumite momente doar din talent. El are etape pe care trebuie să le parcurgă și, spre interesul și binele lui, nu trebuie să le ardă”, a spus Edi Iordănescu, la ”Interviul de 10” de la PRO ARENA.

Gigi Becali, despre transferul lui Octavian Popescu

Patronul FCSB-ului nu este, momentan, interesat să-l vândă pe Octavian Popescu. Acesta vrea să-l mai țină la echipa sa pentru a obține o sumă mai mare în schimbul său. Pentru transferul lui Tavi Popescu, Gigi Becali spune că ar putea obține ”maximum 50 de milioane de euro”.

„E bine că îl monitorizează, dar el nu pleacă la ora asta. Încă nu este de transferat. Eu transfer când pot lua maximum de bani. Eu tot ce am transferat nu a fost mai valoros mai departe. Maximum pentru mine e 50 de milioane de euro, la ora asta. Acum pot să iau doar 10 milioane de euro. E posibil să nu iau, dar asta e”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies