"E o rusine ce s-a intamplat azi!" Cartu isi cere scuze si se mira de jucatorii lui: "Nu stiu ce a fost cu ei!" Victorie mare pentru Romica Pascu :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Aprilie 2015, 19:26

	"E o rusine ce s-a intamplat azi!" Cartu isi cere scuze si se mira de jucatorii lui: "Nu stiu ce a fost cu ei!" Victorie mare pentru Romica Pascu :)

FC Brasov avea nevoie de victorie ca sa iasa din zona retrogradarii si a obtinut-o. Craiova, care nu mai pierduse din august pe teren propriu, a fost invinsa de Brasov, chiar daca a jucat in superioritate numerica timp de 60 de minute. DETALII AICI

Victoria miraculoasa a Brasovului vine la doar o saptamana dupa revenirea lui Romica Pascu in conducerea clubului.

Sorin Cartu si-a cerut scuze pentru prestatia slaba a jucatorilor sai.

"Suntem intr-o pozitie rusinoasa pentru ca sa pierzi un meci si 11 contra 10, plus sa pierzi o pardida cu o echipa de felul Brasovului este rusinos. Suntem confuzi si este o rusine ce s-a intamplat astazi. Imi cer scuze si in numele echipei, al jucatorilor, al meu si al conducerii pentru ce s-a intamplat azi."

"Nu stiu ce probleme sa fi fost cu jucatorii, asta nu este un motiv sa te prezinti la modul cum s-au prezentat azi."

"Am fost nervos pentru ca am vazut modul in care juca echipa. Suntem pe o panta descendenta. Puncte pierdute cu Dinamo, cu Chiajna... Meciuri pe care le-am avut in mana.... Este comntinuarea unui tratament superficial al unora dintre jucatori. Am incercat sa transmitem o cat mai mare seriozitate pentru toate partidele, dar... Este o panta descendenta.", a declarat Cartu.

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies