Doctorul Pompiliu Popescu se pronunta in cazul reluarii Ligii 1! "Trebuie riscat sa se continue campionatul!"

Fostul medic al nationalei de fotbal a Romaniei a evaluat situatia si crede ca fotbalul se poate relua.

Pompiliu Popescu a vorbit despre posibilitatea ca jucatorii sa se antreneze din nou, sustinand ca riscul trebuie asumat, iar meciurile trebuie reluate curand, pe modelul Spaniei si Spaniei.

"Antrenamentele se pot relua in grupuri mici, sunt destui in staff-ul echipelor care pot sa-i antreneze. Exista posibilitatea ca celelalte campionate sa se reia, din Italia, din Spania, unde au fost numere importante de pacieni. Si la noi se poate prelua modelul lor. Riscul este, si trebuie asumat. Daca unul apare pozitiv, poate sa dea tuturor din echipa si atunci trebuie sa se intrerupa competitia.

Dar pana la urma trebuie incercat. Trebuie riscat sa se continue campionatul si cred ca o vom face si noi, cu acest risc inerent", a spus Pompiliu Popescu, la PRO X.

Doctorul atrage atentia asupra faptului ca spectatorii nu vor mai avea acces pe stadioane pentru o perioada lunga de timp, nu doar in urmatoarele luni.

"Va trebui reluat campionatul, dar fara spectatori, si asta pentru o perioada mai lunga de timp. Dar putem relua in aceste conditii, asa cum o vor face spaniolii, italienii si chiar francezii", a explicat Pompiliu Popescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies