Liga 1

Ultima oara cand Otelul batea pe cineva, Romania avea alt presedinte! 9 goluri, 2 victorii in TOT CAMPIONATUL. Cat de mare e RUSINEA suferita de Steaua

STEAUA 1-2 OTELUL | Rusine incredibila traita de Steaua in 2015. Numai in acest retur, echipa lui Galca a pierdut de doua ori cu ultima clasata din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2015, 22:24
Data actualizarii: Duminica 19 Aprilie 2015, 22:51

Ultima oara cand Otelul batea pe cineva, Romania avea un alt presedinte. Se intampla in noiembrie 2014, cu Ceahlaul, iar acea victorie reprezenta 50% din victoriile totale din acest sezon.

Otelul avea doar doua meciuri castigate si 9 goluri marcate inainte sa joace cu Steaua. 7 meciuri au trecut de cand ei nu au mai reusit sa dea un gol.

Culmea! Pentru Steaua este a doua infrangere cu ultima clasata, in acest retur. Ultima oara s-a intamplat cu Rapid, in Ghencea. Acel meci venea la sase luni dupa o alta umilinta cu o ultima clasata, Ceahlaul.

In august 2014, Steaua pierdea cu Ceahlaul Piatra Neamt, la acea ora ultima clasata din Romania. Se termina 1-0 pentru nemteni un meci despre care in presa internationala s-a scris ca ar fi fost aranjat. Atunci, Ceahlaul a reusit sa castige, avand cota 12 pentru o victorie. Tot Florin Marin, acum la Otelul, era si atunci antrenor.

”Steaua a alergat sa faulteze in timpul meciului, s-a vazut ca jucatorii au cautat cartonasul roşu. Filip (minutele 58 si 86) si Chipciu (minutele 81 si 93) au vazut, in cele din urma rosu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenti, Chipciu chiar alerga frenetic sa loveasca adversarii. Pana la final, Chipciu a cersit o lovitura de pedeapsa si a primit cartonasul rosu pe care l-a dorit”, au scris cei de la Blitz despre acel meci.

22 februarie 2015. Rapid a terminat turul pe ultimul loc, dar a inceput returul penultima, dupa ce CFR a luat 24 de puncte depunctare. In Ghencea, Rapid, cu o echipa total schimbata, a reusit sa castige cu 1-0, acelasi scor ca la Steaua - Ceahlaul, avand o cota uriasa de victorie, 10! 

Modifică setările cookies