Ultima oara cand Otelul batea pe cineva, Romania avea alt presedinte! 9 goluri, 2 victorii in TOT CAMPIONATUL. Cat de mare e RUSINEA suferita de Steaua

Ultima oara cand Otelul batea pe cineva, Romania avea alt presedinte! 9 goluri, 2 victorii in TOT CAMPIONATUL. Cat de mare e RUSINEA suferita de Steaua

STEAUA 1-2 OTELUL | Rusine incredibila traita de Steaua in 2015. Numai in acest retur, echipa lui Galca a pierdut de doua ori cu ultima clasata din Romania.

Ultima oara cand Otelul batea pe cineva, Romania avea un alt presedinte. Se intampla in noiembrie 2014, cu Ceahlaul, iar acea victorie reprezenta 50% din victoriile totale din acest sezon.

Otelul avea doar doua meciuri castigate si 9 goluri marcate inainte sa joace cu Steaua. 7 meciuri au trecut de cand ei nu au mai reusit sa dea un gol.

Culmea! Pentru Steaua este a doua infrangere cu ultima clasata, in acest retur. Ultima oara s-a intamplat cu Rapid, in Ghencea. Acel meci venea la sase luni dupa o alta umilinta cu o ultima clasata, Ceahlaul.

In august 2014, Steaua pierdea cu Ceahlaul Piatra Neamt, la acea ora ultima clasata din Romania. Se termina 1-0 pentru nemteni un meci despre care in presa internationala s-a scris ca ar fi fost aranjat. Atunci, Ceahlaul a reusit sa castige, avand cota 12 pentru o victorie. Tot Florin Marin, acum la Otelul, era si atunci antrenor.

”Steaua a alergat sa faulteze in timpul meciului, s-a vazut ca jucatorii au cautat cartonasul roşu. Filip (minutele 58 si 86) si Chipciu (minutele 81 si 93) au vazut, in cele din urma rosu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenti, Chipciu chiar alerga frenetic sa loveasca adversarii. Pana la final, Chipciu a cersit o lovitura de pedeapsa si a primit cartonasul rosu pe care l-a dorit”, au scris cei de la Blitz despre acel meci.

22 februarie 2015. Rapid a terminat turul pe ultimul loc, dar a inceput returul penultima, dupa ce CFR a luat 24 de puncte depunctare. In Ghencea, Rapid, cu o echipa total schimbata, a reusit sa castige cu 1-0, acelasi scor ca la Steaua - Ceahlaul, avand o cota uriasa de victorie, 10! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies