Dinu Gheorghe si-a inceput deja munca la Rapid, desi spune ca nu a semnat nimic! Primul antrenor care l-a REFUZAT

Plecat de la Astra Giurgiu dupa un conflict cu patronul Ioan Niculae, Dinu Gheorghe a negociat in ultimele zile o revenire in Giulesti. Desi acesta spune ca nu a semnat cu Rapidul, un antrenor recunoaste ca a fost sunat de el.

Anuntat ca fiind noul presedinte din Giulesti de catre site-ul oficial al Rapidului, Dinu Gheorghe a tinut sa nege orice contract semnat formatia de langa Podul Grant.

Cu toate acestea, "Vama" este dat de gol de Mircea Rednic, cel care a dezvaluit astazi ca a fost sunat pentru a prelua Rapidul.

Fost campion al Romaniei cu echipa visinie, "Puriul" nu mai vrea, insa, sa se intoarca in Giulesti, ultimul sau mandat fiind consemnat in perioada "cazului Bricheta".

Rednic a spus pentru Gazeta Sporturilor ca a fost sunat de Dinu Gheorghe, dar i-a dat acestuia un raspuns ferm: "Nu vin la Rapid".

"Dinamo are antrenor, deci nu se pune problema. In cazul Rapidului am fost sunat de Dinu Gheorghe, dar i-am spus ca nu voi merge acolo", a spus Rednic pentru sursa citata.

In varsta de 52 de ani, Rednic a castigat cu Rapidul, din postura de antrenor, un campionat, o Cupa a Romaniei si doua Supercupe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies