"Din 1948 faima, cainii rosii, Nunwailler!" Cum au inregistrat dinamovistii noul imn: "Am ras tare de cineva din stafful tehnic, dar nu pot sa spun" :)

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Dinamovistii au terminat inregistrarile la noul imn, iar fanii vor putea auzi pentru prima data melodia pe national arena, la returul din cupa cu Steaua.

George Tucudean spune ca toti jucatorii sunt 'praf' la cantat, dar cel mai tare s-a facut de ras 'un om din staff-ul tehnic'.

"Filmarile pentru noul imn au fost foarte amuzante, ne-am dat seama ca niciunul dintre noi nu are voce, speram sa o modifice bine pe calculator. Dar daca am face playback pe MTV sau pe alte posturi, ne ridicam la nivelul celor care canta."

"Nu pot sa zic de cine am ras cel mai mult, ne vede si ne cearta, e din staff-ul tehnic", s-a amuzat Tucudean, facand probabil referire la Flavius Stoican.

"Schimbarea imnului este normala, daca s-a schimbat tot, echipa si Saftica s-a modernizat, poate vom vedea si un stadion nou, trebuie sa le schimbam pe toate, schimbarea este totala.

Eu am cantat o varianta rap din strofa a doua: "din 1948 faima, cainii rosii, Nunwailler!"

"A fost destul de greu la inceput, ca nu ne-au dat melodia ca sa nu rasufle in presa si nu o stiam asa bine; am ascultat-o o data la Saftica si acolo ne-au pus melodia si am incercat sa ne acomodam cu ea. Am repetat de vreo 10-11 ori pana a iesit."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies