Liga 1

Declinul imperiului detinut de Porumboiu! Fostul patron al Vasluiului, executat silit: 17 utilaje au fost vandute la licitatie!

Averea lui Adrian Porumboiu este pusa la incercare de controalele ANAF

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 14:46
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 14:59

ANAF a executat silit compania lui Porumboiu si a vandut, in urma unei licitatii, 17 utilaje in valoare de peste 800.000 de lei. Problemele fostului patron de la Vaslui vin la putin timp dupa ce acesta a primit o amenda record de 12 milioane de euro din partea APIA.

Porumboiu a declarat pentru gandul.info ca executarea silita nu va afecta mersul companiei.

"Deja este in proiect schimbarea tehnologiei si achizitionarea altor utilaje. Nu pot intelege graba ANAF Vaslui, este greu de explicat pentru un contribuabil care a platit la stat taxe si impozite de 380 de milioane de euro".

In aceasta primavara, compania lui Adrian Porumboiu a fost amendata cu 12 milioane de euro, dupa ce Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a descoperit faptul ca nu au fost inregistrata in registrul agricol moartea a 200 de vitei pentru care Porumboiu primea in continuare subventii de la stat. Fostul patron al Vasluiului a dat vina pe o eroare umana a unui angajat.

"Ei mint cu nerusinare. Nu este vorba de nicio intentie. Sa se uite in dictionar ce inseamna intentie. Nu a fost nici cea mai mica tentativa de frauda, fondurile europene si nationale nu au fost puse in pericol. Cand nu le iese treaba, vin si ne dau in cap", a mai spus Porumboiu pentru gandul.info.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies