Debuteaza Tamas? Fundasul Stelei revine pe teren mai repede decat se asteptau medicii! Cand poate juca prima data la Steaua

Debuteaza Tamas? Fundasul Stelei revine pe teren mai repede decat se asteptau medicii! Cand poate juca prima data la Steaua

Gabi Tamas a suferit in septembrie o accidentare la genunchi.

Tamas se antreneaza in continuare dupa un program special in cantonamentul Stelei insa fundasul transferat in aceasta iarna are sanse mari sa debuteze mai repede decat se anticipa.

Initial, stelistii au anuntat luna martie sau chiar aprilie, pentru debutul pe teren al lui Tamas, insa daca lucrurile merg bine acesta ar putea intra pe teren chiar din acest cantonament, unde Steaua are de disputat 4 meciuri amicale.

Tamas se recupereaza dupa o accidentare grava la genunchi, suferita in septembrie 2014, atunci cand si-a rupt ligamentele incrucisate. Acestea controleaza deplasarea anterioara si posterioara a genunchiului. Ligamentul incrucisat anterior traverseaza genunchiul pe diagonala, prin mijlocul acestuia. El impiedica tibia sa gliseze in fața femurului si contribuie la stabilitatea rotaționala a genunchiului.

Perioada medie de recuperare este de 6 luni in cazul in care nu apar complicatii insa se pare ca Tamas si-a revenit mult mai repede dupa accidentare.

Programul Stelei in Turcia:

31 ianuarie - Steaua - Sturm Graz (Austria)
3 februarie - Steaua - CSKA Sofia (Bulgaria)
6 februarie - Steaua - Sparta Praga (Cehia)
8 februarie - Steaua - NK Maribor (Slovenia)

Va fi Tamas titular la Steaua? (4650 voturi)
 
Da
77.29%
3594 voturi
 
Nu
22.71%
1056 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies