Liga 1

De ce fanii au vandalizat zidurile stadionului Dinamo: Recordul mare cat o avere atins de Torje care ii irita iar pe suporteri

Torje este una dintre cele mai profitabile mutari facute in Romania in ultimii 10 ani. Tocmai de-asta fanii dinamovisti au vandalizat zidurile stadionului Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2011, 18:17
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2011, 18:17

Cumparat pe 2 milioane de euro de la Timisoara, Torje a fost vandut la Udinese pe 4 milioane de euro acum plus inca 2 milioane la vara, iar Dinamo ar mai urma sa primeasca un milion daca Udinese il va vinde mai departe pe mijlocas.

Practic, daca toate clauzele s-ar activa, Dinamo ar urma sa aiba un profit de 5 mil euro din afacerea Torje. Singurii care nu se bucura de asta sunt fanii.

Ieri, suporterii dinamovisti au scris pe zidurile stadionului "unde sunt banii pe Torje?", suparati ca actionarii nu au reinvestit suma primita in transferuri la echipa.

Tot Dinamo detine si recordul suprem de profit in afaceri cu transferuri. A scos 5.9 mil euro de pe urma lui Mutu, insa intr-un caz aflat inca la tribunal in "dosarul transfeurilor".

Iata top 5 celor mai eficiente transferuri facute in Romania:

Mutu - adus pe 600.000 euro de Dinamo, vandut pe 6.5 mil euro (suma anuntata de Inter)
Sapuanru - luat la Rapid pe 500.000 euro, vandut pe 4.5 mil euro la Porto
Torje - luat de Dinamo pe 2 mil euro, vandut pe 6 milioane euro (plus inca un milion clauza de transfer)
Stancu - luat pe 2 mil euro de Steaua, vandut pe 5 la Galatasaray.


Modifică setările cookies