"Daca Boldrin si De Amorim nu plecau la Steaua, la Astra se inchidea activitatea!" Ce spune Sumudica dupa ce Becali a anuntat ca ii va face de acum echipa lui Reghe

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV! Joi, 29 septembrie: Steaua - Villarreal, la ProTV! Bucurati-va de fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 18:15
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 18:29

Marius Sumudica a vorbit la Sport.ro despre revenirea sa pe banca Astrei, dar si despre transferurile pe care clubul sau le-a facut in aceasta vara.

"Nu comentez despre Gabi Enache. Eu i-am dat drumul sa plece. Eu mi-am dorit sa plece, stiti ce am spus atunci, ca va pleca la Steaua numai cine imi doresc. Iar despre De Amorim si Boldrin, fara sa plece cei doi jucatori - si niciodata nu mi-as fi dorit sa-i las la Steaua - dar fara sa plece cei doi, la noi se inchidea activitatea.", a declarat Sumudica.

Acesta a comentat si situatia in care se afla Reghe. La Steaua, Becali a anuntat ca el va fi cel care va face de acum incolo echipa.

"Eu am norocul ca patronul meu sa nu spuna ca de acum face el tactica. Fiecare stie foarte bine personalitatea pe care o are. Stiu ca e vorba de Reghe, nu vreau sa comentez. Ei stiu cel mai bine. Eu am norocul ca nu am un astfel de patron. Eu nu accept asa ceva. Budescu creste, degeaba il omor eu la antrenamente, el are nevoie de minute de joc. Ati vazut, Alibec a inceput sa inscrie iar. Vor creste amandoi si vor redeveni cum au fost."

Modifică setările cookies