Superliga

"Da, m-a sunat Gigi, am vorbit la telefon" Hagi recunoaste ca a negociat transferurile lui Tanase si Razvan Marin la Steaua

DINAMO - CFR. Finala Cupei Romaniei, azi la ProTV de la 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2016, 12:46
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2016, 13:35

Hagi a vorbit despre viitorul Viitorului, echipa pe care nu are de gand sa o lase pentru a pleca in strainatate, din cate spune "Regele" in acest moment. Hagi a anuntat ca nu are de gand sa il aduca pe Galca antrenor pe banca echipei, desi a aparut aceasta varianta in ultimele zile.

Hagi a recunoscut insa ca poate fi un transfer de jucatori intre Steaua si Viitorul, pe lista sa fiind Gabi Iancu, cel care si-a reziliat zilele trecute contractul cu Steaua si care poate semna liber cu fosta sa echipa. La Steaua ar fi putut ajunge Tanase si Razvan Marin, insa dupa discutia dintre Hagi si Gigi Becali mutarile au picat.

"Am vorbit cu Gigi dar am vazut ca ei au jucatori pe postul lui Tanase, Marin imprumut nu se poate, noi vindem jucatori nu dam imprumut.", a spus Hagi. Acesta nu vrea sa isi lase jucatorii la Steaua, acolo unde au sanse mici sa fie titulari, Tanase urmand a fi rezerva lui Hamroun iar Razvan Marin a lui Pintilii.

Modifică setările cookies