Cum se poate autodistruge Steaua in lupta la titlu. Cele trei momente cheie in care Galca a fost lasat fara reactie

Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 08:30
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 08:45

Fara greseli! Asta a fost ordinul dat de Galca dupa ce ASA a reusit sa se apropie amenintator de Steaua. Jucatorii au clacat in momentele cheie, iar ASA a devenit lider in Romania. Chiar si cand echipa din Targu Mures nu a reusit sa se impuna, tot a profitat de erorile in lant ale Stelei.

Jocul slab al Stelei din 2015 a fost amplificat de momentele cheie pe care stelistii le-au ratat total in acest retur de campionat.

In timp ce ASA Targu Mures a reusit sa profite de fiecare moment ca sa se apropie de lider si ca apoi sa ramana pe primul loc, Steaua nu a reusit in niciun moment sa arate fata de campioana din ultimele doua sezoane.

Numai in acest retur tactica si ideile lui Galca au fost depasite complet de lipsa de reactie a jucatorilor sai in trei momente vitale pentru echipa.

1. Autogolul lui Latovlevici cu Otelul Galati a fost primul si ultimul meci din 2015 pentru omul care marca in fata lui Ajax in Europa League in perioada de glorie a acestei generatii care pare deja la apus.

2. Penaltyul ratat de Rusescu a completat un meci de cosmar in fata ultimei clasate din Romania. In ultima faza a meciului, Rusescu a avut un penalty cu care putea sa obtina un egal in meciul de pe National Arena. Daca partida s-ar fi terminat 2-2, azi Steaua era la egalitate cu ASA.

3. Autogolul lui Tosca la Brasov a completat un tablou al dezastrelor in lant pentru Steaua in acest sezon. In fata unei echipe extrem de periculoase, Tosca le-a facut cadou jucatorilor lui FC Brasov un autogol care pare sa o ingroape si mai mult pe Steaua cu doua etape ramase de jucat in acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!