Steaua Liga 1

Cum se poate autodistruge Steaua in lupta la titlu. Cele trei momente cheie in care Galca a fost lasat fara reactie

Fara greseli! Asta a fost ordinul dat de Galca dupa ce ASA a reusit sa se apropie amenintator de Steaua. Jucatorii au clacat in momentele cheie, iar ASA a devenit lider in Romania. Chiar si cand echipa din Targu Mures nu a reusit sa se impuna, tot a profitat de erorile in lant ale Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 08:30
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 08:45

Jocul slab al Stelei din 2015 a fost amplificat de momentele cheie pe care stelistii le-au ratat total in acest retur de campionat.

In timp ce ASA Targu Mures a reusit sa profite de fiecare moment ca sa se apropie de lider si ca apoi sa ramana pe primul loc, Steaua nu a reusit in niciun moment sa arate fata de campioana din ultimele doua sezoane.

Numai in acest retur tactica si ideile lui Galca au fost depasite complet de lipsa de reactie a jucatorilor sai in trei momente vitale pentru echipa.

1. Autogolul lui Latovlevici cu Otelul Galati a fost primul si ultimul meci din 2015 pentru omul care marca in fata lui Ajax in Europa League in perioada de glorie a acestei generatii care pare deja la apus.

2. Penaltyul ratat de Rusescu a completat un meci de cosmar in fata ultimei clasate din Romania. In ultima faza a meciului, Rusescu a avut un penalty cu care putea sa obtina un egal in meciul de pe National Arena. Daca partida s-ar fi terminat 2-2, azi Steaua era la egalitate cu ASA.

3. Autogolul lui Tosca la Brasov a completat un tablou al dezastrelor in lant pentru Steaua in acest sezon. In fata unei echipe extrem de periculoase, Tosca le-a facut cadou jucatorilor lui FC Brasov un autogol care pare sa o ingroape si mai mult pe Steaua cu doua etape ramase de jucat in acest sezon.

Modifică setările cookies