Cum arata campionatul in care va juca CSA Steaua. Va da peste echipe ISTORICE: Progresul, Venus, Victoria si Sportul Studentesc

Cum arata campionatul in care va juca CSA Steaua. Va da peste echipe ISTORICE: Progresul, Venus, Victoria si Sportul Studentesc

Mioveni - Steaua, azi la ProTV de la 20:30

Este oficial, Armata isi face echipa iar Marius Lacatus se va ocupa de proiect. Fostul capitan al Stelei a declarat ca nu se va ocupa de pregatirea echipei, ci doar de supervizarea proiectului.

Echipa va avea un buget de 300.000 de euro pentru a promova din liga a 4-a, acolo unde se va inscrie din sezonul viitor. Obiectivul echipei este sa promoveze, timp de 3 ani la rand, in Liga I, iar clubul sa fie preluat de investitori dornici sa sustina echipa.

Liga a 4-a, acolo unde va juca Steaua, este compusa din mai multe echipe de traditie in fotbalul romanesc. Sportul Studentesc, Progresul, dar si fostele campioane ale Romaniei Victoria Bucuresti si Venus. Ultima dintre ele este o echipa reinfiintata in 2014, care se afla in proces pentru preluarea palmaresului de 8 titluri detinut de fosta Venus Bucuresti.

Clasamentul in Liga a 4-a din Bucuresti

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies