VIDEO EXCLUSIV Cum a răspuns Victor Pițurcă, după ce a fost întrebat dacă ar accepta o ofertă din partea lui Dan Șucu pentru a prelua Rapidul

Victor Pițurcă a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Șucu, noul acționar al Rapidului, care a preluat 50% din clubul pe care-l va conduce alături de Victor Angelescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 11:27
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 11:32

Fostul selecționer este convins că gruparea din Giulești va deveni, în cel mai scurt timp, o ”forță” în campionatul României.

Victor Pițurcă: ”Șucu e un om care înțelege sportul”

„Îl cunosc pe domnul Șucu, e un om care înțelege sportul, e un mare plus pentru Rapid. Cred că Rapid va redeveni o forță, în spatele acestui club sunt suporteri fantastici, mi se pare cea mai frumoasă atmosferă în Giulești”, a spus Dan Șucu.

Pițurcă spune că nu ar accepta o ofertă venită din partea celor de la Rapid și nu-și uită trecutul: „Nu se pune problema, eu sunt stelist, mă feresc, mai ales acum la anii ăștia. Stau liniștit!”, a mai spus patronul Rapidului.

Omul de afaceri Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid, celelalte 50 de procente rămânând în posesia lui Victor Angelescu.

FC Rapid va beneficia într-un an şi jumătate de două baze sportive în nordul Capitalei, Constructorul şi Coresi, amenajarea lor urmând să se ridice în total la aproximativ 8 milioane de euro.

”Noua bază a Rapidului are 3,6 hectare, e fosta bază Constructorul. Deocamdată nu avem un nume, pentru că nu am hotărât care e sponsorul care ne va ajuta. Terenul principal va fi hibrid, la fel ca cel de pe stadion şi îl va folosi echipa mare, vor fi vestiare, sală de forţă, de relaxare, un mic hotel... ceva ce nu prea găsim peste tot în Bucureşti acum. 

Această bază va fi operată de clubul Rapid. Ea a costat 3 milioane şi un pic de euro, şi investiţia de acolo va fi de 5 spre 6 milioane, termenul de finalizare - aproximativ 18 luni”, a spus Șucu, la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!