Criticile lui Gigi Becali I-A MOTIVAT si mai tare! Jucatorii lui FCSB se ANTRENEAZA IN FORTA in timpul liber pentru a-l multumi pe patron

Ros-albastrii se antreneaza din greu pentru a-l multumi pe Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020, 10:15
Data actualizarii: Joi 20 Februarie 2020, 10:15

Jucatorii FCSB-ului nu vor sa mai repete dezastrul din ultimele doua meciuri si se antreneaza suplimentar pentru a se asigura ca au o conditie fizica ce le permite sa faca performanta la nivel inalt. Desi antrenamentele din cantonament nu sunt deloc usoare, jucatorii aleg sa se antreneze si in timpul liber.

Olimpiu Morutan, Darius Olaru si Iulian Cristea au luat exemplul lui Gnohere si au decis sa apeleze la serviciile unui antrenor personal. Acestia lucreaza antrenamente specializate alaturi de Adrian Cristea, fost sportiv de performanta care si-a deschis recent o sala.

"Baietii au un plan de antrenament foarte bine pus la punct. Sunt mereu atent la ei pentru ca sunt sportivi si nu pot face antrenamentele dupa ureche. Fiind jucatori profesionisti, trebuie sa faca antrenamente care sa nu le produca vreo accidentare. Sunt mandru ca am ocazia sa lucrez cu ei pentru ca sunt sportivi de mare performanta.

Pe Gnohere l-am cunoscut dupa ce mi-a dat un mesaj pe instagram. Am lucrat impreuna timp de o luna si jumatate cu antrenamente functionale care durau o ora. A venit de multe ori, dar in functie de programul lui. Era destul de greu pentru el", a declarat Adrian Cristea pentru Gazeta Sporturilor.
 

Modifică setările cookies