FOTO Cristi Săpunaru l-a ironizat pe Lucian Burchel: „Pentru asta era nevoie de carnet de antrenor!” Mesajul postat pe WhatsApp

Cristian Sapunaru licenta Pro Lucian Burchel Rapid scoala de antrenori Superliga Săpunaru
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 12:43
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 13:05

Cristi Săpunaru nu l-a menajat pe Lucian Burchel. Căpitanul Rapidului a postat un mesaj ironic pe WhatsApp care-l vizează pe șeful Școlii de Antrenori din România. 

Situația lui Mihai Pintilii (38 ani) de la FCSB a generat ultimul scandal din fotbalul românesc. Lucian Burchel (58 ani), șeful Școlii de Antrenori, l-a reclamat pe fostul închizător al roș-albaștrilor că a pregătit echipa în cantonamentul din Antalya, iar acesta poate primi o suspendare de minumum 4 etape.

Cristi Săpunaru nu a avut milă de Lucian Burchel 

În apărarea lui Mihai Pintilii a sărit chiar rivalul de la Rapid, Cristian Săpunaru (38 ani). Căpitanul giuleștenilor și-a exprimat dezaprobrarea pentru perioada lungă pe care trebuie să o parcurgă foștii fotbaliști pentru a obține toate licențele. Recent, chiar l-a ironizat pe Lucian Burchel cu un story pe care l-a postat pe WhatsApp, unde a publicat CV-ul acestuia, cu mesajul: „Mor! Pentru asta chiar era nevoie de carnet de antrenor!”, a scris Cristi Săpunaru pe rețeaua de social media.

Săpunaru: „Mă apuc la 50 de ani să antrenez? În 7 ani poți să mori!” 

Cristian Săpunaru a mărturisit că are carnetul de antrenor obținut în Republica Moldova, la fel ca Mihai Pintilii. Numai că Federația Română de Fotbal nu recunoaște diploma emisă de vecinii noștri. Ceea ce îl întrigă pe fundașul central, care și-a exprimat intrigarea pentru regulamentul impus de instituția pe care o conduce Răzvan Burleanu (38 ani).

„Am făcut cursuri de licență B în Moldova. E ilegală școala din Moldova? Ce, m-am cocoțat în bananier să culeg banane?! M-am dus și am făcut școală. Eu am mai spus și o mai spun și acum. Foștii fotbaliști intră în aceeași categorie cu cei care nu au făcut fotbal și vor să facă școală. Nu mi se pare normal!

Eu am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav. Trebuie să am și eu un avantaj. Eu o să antrenez așa când o să fie timpul și dacă o să mi se îngrădească dreptul la muncă, o să îi dau în judecată! (n.r. - pe cei de la Școala de Antrenori). 

Normal că mă pregătesc, vreau să intru direct la treabă, să continui în fotbal. Când să fac școală, dacă la 40 de ani termin carierea de jucător? Termin la 50 de ani școala, dacă mă apuc la 40! Mă apuc la 50 de ani să antrenez...

Ai nevoie de 7 ani ca să ajungi antrenor. Păi, în 7 ani poți să mori, nici nu apuci să antrenezi!”, a declarat Cristian Săpunaru în cantonamentul din Antalya, pentru gsp. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!