"Cred ca este o gluma" Situatie incredibila la Steaua dupa indepartarea lui Galca! Cu cine se poate trezi la antrenament Radoi

"Cred ca este o gluma" Situatie incredibila la Steaua dupa indepartarea lui Galca! Cu cine se poate trezi la antrenament Radoi

Mirel Radoi si-a ales singur staff-ul cu care a venit la Steaua insa fostul antrenor cu portarii din mandatul lui Galca inca mai are contract cu Steaua.

Situatie incredibila la Steaua, dupa plecarea lui Costel Galca. Fostul antrenor si-a terminat contractul cu echipa campioana insa nu acelasi lucru s-a intamplat cu secunzii sai.

Antrenorul cu portarii, Stefan Preda, spune ca mai are un an de contract cu Steaua si ca nu a fost anuntat de nimeni ca a fost dat afara. Acesta vrea sa se prezinte in continuare la antrenament, chiar daca nu a fost anuntat care este programul echipei.

"Contractul meu a inceput pe 14 iunie 2014 si va inceta pe 16 iunie 2016. Vreau sa il duc la bun sfarsit. Unde voi activa? La copii si juniori, la spalatorie, nu stiu unde... Asta astept acum, sa fiu si eu lamurit.", a spus Preda.

Acesta a primit un raspuns de la presedintele clubului, Valeriu Argaseala: "E greu pentru el sa mai plateasca si martori sa stea cu el la stadion. Cred ca e o gluma. Eu am discutat cu sfafful acum o saptamana si am spus ca in momentul in care termina Costel, tot staff-ul pleaca. Ei au stabilit ca in momentul in care decidem sa facem intreruperea contractului, o facem fara probleme", a spus Argaseala pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Începând de marţi, vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic”
BRAT
Modifică setările cookies