Cosmin Contra, LAUDAT pentru ca nu renunta la banii de la Dinamo! "Are dreptate! Si nu numai el!"

Cosmin Contra, LAUDAT pentru ca nu renunta la banii de la Dinamo! "Are dreptate! Si nu numai el!"

Cosmin Contra a fost pus la zid dupa ce a nu dorit sa renunte la banii pe care trebuia sa ii primeasca in urma ultimului mandat la Dinamo. 

Chiar daca a renuntat la pretentiile financiare pe care putea sa le emita, adica 600 de mii de euro, acesta fiind salariul sau pe doi ani. Fanii nu sunt multumiti nici cu varianta in care Contra doreste sa primeasca 50 de mii de euro pentru cele doua luni in care a stat pe banca 'cainilor'.

Fostul oficial din Stefan cel Mare, Florin Prunea, a castigat deja litigiul cu echipa Dinamo si are de incasat 40 de mii de euro. Prunea aplauda comportamentul lui Contra si sustine ca gestul fostului antrenor de a renunta la bani este de apreciat, dar nu trebuie sa se dea de o parte de la tot, doar pentru ca are sentimente pentru Dinamo. 

"Are dreptate! Si nu numai el. Toti cei care isi cer drepturile financiare. Eu le dau dreptate si bravo lor! Cinste lor! Pentru ca au muncit pentru acei bani. Nu cer niciun favor. Acum, fiecare decide! Tine de fiecare in parte cum procedeaza si daca vor sau nu sa ajute Dinamo.

Jos palaria pentru Comin Contra daca a renuntat la jumatate din bani! Nu stiu cati ar fi renuntat la atatia bani. Bravo lui! Cine renunta la 50.000 de euro e de caracter", a spus Florin Prunea, potrivit Fanatik. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies