Lovitura URIASA pentru dinamovisti! Jucatorul adus de Cosmin Contra in Stefan cel Mare ar putea baga clubul in FALIMENT

Lovitura URIASA pentru dinamovisti! Jucatorul adus de Cosmin Contra in Stefan cel Mare ar putea baga clubul in FALIMENT

Suporterii-actionari de la Dinamo fac tot posibilul pentru a ajuta clubul sa scape de problemele financiare. 

Unii dintre fotbalisti au fost deja convinsi sa renunte la o parte din banii pe care trebuiau sa ii primeasca. Acesta nu este, insa, si cazul lui Rene Roman, portarul de rezerva in varsta de 37 de ani, care a fost adus de Cosmin Contra in septembrie. 

Desi nu s-a remarcat in fotbalul mare, evoluand in principal in ligile inferioare din Spania, salariul goalkeeper-ului a fost stabilit la 25.000 de euro pe luna, de peste 3 ori mai mult decat primea Catalin Straton, caruia i-a luat locul. In plus, contractul intre Rene Roman si Dinamo a fost semnat pe doi ani. 

In decembrie, portarul si-a reziliat unilateral contractul cu Dinamo, folosindu-se de faptul ca nu primise nici un ban pentru mai mult de doua luni. 

Deja plecat de la echipa, spaniolul este decis sa astepte cat va fi nevoie pentru a fi despagubit de clubul din Stefan cel Mare, ca urmare a unui proces pe care il va porni la FIFA. Avand in vedere ca are deja 37 de ani, pentru el nu pare a fi o problema ramanerea fara un angajament pana la solutionarea litigiului, astfel incat Dinamo sa trebuiasca sa-i plateasca salariul pe toata perioada contractuala. 

Pentru 22 de luni de contract, oficialii clubului alb-rosu ar trebui sa-i plateasca 450.000 de euro lui Rene Roman, o suma uriasa, care i-ar aduce pe dinamovisti si mai aproape de faliment. 

Vineri, 8 ianuarie, este o zi decisiva pentru Dinamo, conducerea spaniola anuntand ca atunci va vira o suma importanta de bani in conturile clubului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicul infecționist Adrian Marinescu: ”Ne vom întoarce la viața normală probabil după vară”
BRAT

Modifică setările cookies