Coregrafia exceptionala a dinamovistilor, umbrita de un banner "repetent"! Cum rad stelistii de "caini" si ce replica geniala le-au dat dinamovistii:

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 10:40

	Coregrafia exceptionala a dinamovistilor, umbrita de un banner "repetent"! Cum rad stelistii de "caini" si ce replica geniala le-au dat dinamovistii:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Dinamovistii chiar au surprins asistenta la meci, de fapt inainte de inceperea partidei cu Steaua.

Ei au afisat pe intreaga peluza o coregrafie impresionanta: cartonase din care erau formate un teren de joc, apoi, in partea sus - culorile lui Dinamo.

Apoi, in acel gazon format din cartonase, fanii au ridicat, 3D, stema lui Dinamo, alaturi de imaginile de ingeri ale lui Catalin Haldan si Florea Dumitrache, doi dintre oamenii cei mai regretati in Stefan cel Mare.

Mai mult, totul s-a intamplat in timp ce jucatorii erau vizibil emotionati, asta in timp ce pe national arena rasuna muzica linistita a lui Gheorghe Zamfir.

In plus, pe bannerul afisat langa coregrafie, scria: "Voi, generatii ce veniti din urma, sa stiti ca numele e scris de ei".

BANNERUL BUCLUCAS

Pe langa coregrafia exceptionala, fanii lui Dinamo au avut mai multe bannere adresate adversarilor. "Cainii" au aflat din timp care va fi mesajul galeriei steliste, "Primii in front, ultimii in picioare", replicand la randul lor cu un banner: "Ultimii ramasi in picioare, 3000 de domnisoare", cu aluzie la faptul ca stelistii au dat inapoi 2000 din cele 5000 de bilete primite la meci.

Dinamovistii au oferit si un moment penibil, afisand un banner cu o greseala gramaticala mare: "A-TI asteptat curieratu', pentru titlul 24".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT