Copos: "Sa dai Rapidul nu e ca si cum ai da o oala cu sarmale!" Vezi cand va fi gata afacerea!

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2009, 13:52
Copos: "Sa dai Rapidul nu e ca si cum ai da o oala cu sarmale!" Vezi cand va fi gata afacerea!

George Copos anunta de la negocierile cu multimilionarul german, Lutz Stache, caruia vrea sa-i predea Rapidul ca afacerea s-ar putea finaliza luna viitoare!

"M-am intalnit cu domnul Lutz Stache, negocierile decurg normal, totul este in grafic si finalizarea vanzarii clubului cred ca se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, cand vor fi gata auditul si raportul juridic. Nu cred sa mai apara surprize in cadrul negocierilor cu domnul Lutz Stache. Vanzarea clubului Rapid se va face pe un leu, asa cum am promis, cumparatorul urmand sa preia datoriile de aproximativ 10 milioane de euro, care s-au produs in anul 2008, din cauza managementului prost", a spus Copos.

"Nu va grabiti! Actele vor fi gata cel mai devreme in noiembrie! Nu e simplu sa predai un club! Nu e ca si cum ai da o oala cu sarmale!" a spus Copos.

Oficialul rapidist a mentionat ca ii va ceda lui Lutz Stache 90 la suta din actiunile pe care le detine la SC FC Rapid SA. "Pentru restul de 10 la suta suntem in litigiu, dar in momentul in care le vom castiga le vom vinde automat partii germane. Lutz Stache este un om serios, pasionat de fotbal, puternic financiar, care vrea sa faca multe pentru Rapid. Cred ca este persoana cea mai potrivita pentru a cumpara Rapidul. Imi doream foarte mult ca acest club sa ajunga pe mana unui om puternic, asa cum este domnul Stache", a mai spus Copos.

Copos s-a intalnit, marti, la hotelul Crowne Plaza, cu Lutz Stache. Urmatoarea intalnire dintre cele doua parti va avea loc peste doua-trei saptamani, cand se va finaliza cel mai probabil raportul juridic

Afla mai multe la Stirile din Sport de la PRO TV, ora 20.00!

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT