Copos ar putea ramane SINGUR in Grant! Rapid pierde 11 jucatori in numai cateva zile! Vezi ECHIPA care stinge lumina pe Giulesti:

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Mai 2012, 10:01

	Copos ar putea ramane SINGUR in Grant! Rapid pierde 11 jucatori in numai cateva zile! Vezi ECHIPA care stinge lumina pe Giulesti:

Razvan Lucescu a anuntat imediat dupa finala Cupei ca nu mai sta la Rapid. La fel si Pancu, iar lor le va urma o intreaga echipa.

George Copos vrea sa taie tot: prime, salarii, chiar lotul de la Rapid, ca masuri imediate dupa infrangerea din finala Cupei.

Pe langa obisnuita "saracie" pe care o afirma de cate ori e intrebat, patronul din Grant nu vrea sa vorbeasca despre o problema extrem de importanta la Rapid: plecarile.

Razvan Lucescu se desparte de Rapid, alaturi de el alti 11 jucatori, cat o intreaga echipa, vor pleca daca George Copos nu ia masuri: Vatca, Rui Duarte, Glauber, Grigorie, Pancu, Marcos Antonio, Ezequias, Sotelo isi termina contractele cu Rapid.

Deac, Ionita si Cretu sunt imprumutati si pot reveni la echipele lor.

Mai mult, doar Duarte a primit oferta de prelungire, insa pe lista mai sunt Coman si Alexa, care au anuntat ca nu mai vor sa stea la Rapid, chiar daca mai au contract. La fel si Surdu, care ar putea juca in Qatar, daca e acceptat de echipa pe care o va antrena Razvan Lucescu.

Țările pentru care nu mai este impusă izolarea sau carantina la intrarea în România. Ce state au impus restricții românilor
BRAT