Liga 1

Copos a facut INCA un imprumut la BANCA! Vezi despre ce suma este vorba:

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a facut un nou imprumut la banca si jucatorii giulesteni vor avea salariile in conturi pana la ora 18.00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2011, 17:17
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2011, 17:22

Astazi am facut un nou imprumut la banca si pana la ora 18.00 jucatorii vor avea salariile in conturi. Sunt epuizat si extrem de trist, pentru ca eu trebuie sa rezolv toate aceste lucruri, desi nu este treaba mea. Nu stiu exct pe ce luna s-au platit salariile, nu ma ocup eu de asta. Jucatorii trebuie sa fie linistiti pentru ca banii vor intra astazi in conturi, a spus Copos.

Oficialul rapidist a afirmat ca nu are informatii cu privire la faptul ca jucatorii au refuzat sa se antreneze miercuri. Eu nu am informatii ca ieri (n.r. - miercuri) au refuzat sa se antreneze, eu stiu ca au avut zi pentru refacere si asta au facut. Totul este in regula acum la echipa, am vorbit si cu Sumi (n.r. - antrenorul Marius Sumudica), m-am intalnit astazi cu el. Este si el afectat de aceste lucruri, dar mergem inainte pentru ca avem obiective de indeplinit in acest sezon, a precizat Copos.

Componentii formatiei Rapid au refuzat sa se antreneze, miercuri seara, la baza Pro Rapid, in semn de proteste fata de neplata salariilor pe ultimele luni. Conform unor surse din cadrul clubului giulestean, jucatorii nu au decis daca protestul de miercuri seara seara va fi continuat si la sedinta de pregatire programata pentru joi seara.

Protestul de miercuri seara vine dupa plecarea lui Juliano Spadacio in Brazilia, din aceleasi motive. Mijlocasul Juliano Spadacio a plecat, miercuri, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restantelor salariale pe care FC Rapid le are fata de el. Brazilianul al carui contract cu Rapid expira in vara anului 2012 sustine ca este neplatit de trei luni si a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract.

300.000 de euro a imprumutat Copos de la banca

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies