Contra va ramane mut cand va auzi asta! Mutu a petrecut pana la 6 dimineata cu lautari si dans pe masa! Seara de pomina a "briliantului"

Autor: Sport.ro
Marti 18 Februarie 2014, 11:36

	Contra va ramane mut cand va auzi asta! Mutu a petrecut pana la 6 dimineata cu lautari si dans pe masa! Seara de pomina a "briliantului"

►Azi de la 12:00 pe www.sport.ro si m.sport.ro: GOLD SIMONA mai vrea o victorie! Hai cu mesajele AICI!

Adrian Mutu s-a intors in Liga 1, insa nu renunta la escapadele care i-au stopat cariera. Avand cateva zile libere de la Cosmin Contra dupa revenirea din cantonament, Mutu a profitat si a iesit la distractie alaturi de prieteni si de Vica Blochina, scriu cei de la Click, care prezinta si poze de la petrecere.

Duminica seara, Adi Mutu a iesit la un restaurant din Bucuresti unde au ramas pana cand nu mai ramasese nimeni altcineva in local! Petrecerea s-a incins iar unul dintre prietenii lui Mutu s-a urcat pe masa si a inceput sa danseze.

In jurul orei 2, Mutu si prietenii sai au au parasit restaurantul si s-au dus intr-un local cu muzica lautareasca. Totul a continuat pana la ora 6 dimineata cand Mutu a fost scos prin spatele localului pentru a nu fi surprins in stare de ebrietate.

Adi Mutu se pregateste de startul returului in liga 1, urmand sa lase deoparte astfel de escapade, mai ales ca familia sa urmeaza sa se mute in Romania.

Sursa foto: Click

Noapte de coșmar pentru călătorii unui tren: Au rămas în câmp, fără curent, apă sau mâncare. Încă sunt acolo
BRAT
Modifică setările cookies