FCSB edi iordanescu FCU Craiova Superliga

Iordănescu, reacție sinceră despre victoria cu FCU. Cum a comentat scandalul dintre Petrescu și Șumudică  

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la FCU Craiova, datorită golului marcat de Claudiu Keșeru, din penalty. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 22:27
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 22:37

Tehnicianul celor de la FCBS a declarat după partidă că este mulțumit de faptul că a obținut cele trei puncte, însă jocul echipei nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. 

"Un joc muncit, sunt multe lucruri pe care le vom analiza. Așteptam mai multă circulație a mingii în ciuda adversarului și a terenului. Am avut în prima repriză două situații bune, este o victorie muncită și trei puncte importante. 

Echipa a muncit. Nu e ușor să vii după 6-0. Vedeți ce s-a întâmplat cu CFR și cu Farul. E o etapă bună pentru noi. Punctele se mai pierd, când le aduci, sunt importante. Penalty-ul este de necontestat, se vede clar cum îi dă peste picior. 

E o seară bună, un joc muncit, nu spectaculos. Ați văzut spectacol în etapa trecută. Sunt două jocuri la rând fără gol primit, ceea ce este foarte important.", a declarat Edi Iordănescu. 

Cum a comentat scandalul dintre Petrescu și Șumudică 
 

Antrenorul celor de la FCSB a fost întrebat despre disputa dintre Dan Petrescu și Marius Șumudică, actualul și fostul tehnician de la CFR Cluj, campioana României. 

"Am câștigat trei trofee în zece luni, mi-am făcut treaba, nu poate să mă conteste nimeni. Ce s-a întâmplat între cei doi nu este bine, sper să depășească acest moment, să își strângă mână și să se împace.", a explicat acesta. 

Modifică setările cookies