Club de traditie in Romania, pus pe taraba cu 0 LEI! "Il dau gratis, numai sa il ia cineva" Inca un faliment in Liga I

Club de traditie in Romania, pus pe taraba cu 0 LEI! "Il dau gratis, numai sa il ia cineva" Inca un faliment in Liga I

Inca un club de traditie pare ca e aproape sa traga cortina peste o istorie de aproape 80 de ani!

Dupa U Craiova si Poli Timisoara, inca un club de traditie este aproape sa dispara din fotbal. FC Brasov are probleme mari financiare si nu pare in stare sa termine campionatul.

Patronul Ioan Neculae vrea sa vanda echipa pe ... 0 lei. Acesta spune ca nu mai face fata impozitelor si ca, desi nu are nicio datorie, vrea sa scape de efortul financiar de a sustine echipa de fotbal.

"Nu il inchid, dar il dau si gratis, numai sa-l ia cineva. As avea bani de luat, dar cine mi-i da!? Doar numele orasului Brasov si numele meu ma mai fac sa bag bani la aceasta echipa, nu vreau sa ajungem in liga a 2-a sau a treia si nu as putea sa-mi leg numele de falimentul acestui club, cu o istorie de aproape 79 de ani.

Asa, prin telefon si prin ziare au tot aparut investitori care spunea ca vor sa cumpere clubul, dar cu mine nu a vorbit nimeni.
De ce? Fotbalul necesita bani cheltuiti. Cu exceptia a doua-trei cluburi care au si castigat , restul mananca bani la greu.

Nu ne ajung banii din drepturi tv. Marile nenorociri ale fotbalului, ale sportului in general, se numesc impozitele si taxele. Niciun guvernant nu s-a aplecat asupra lor sa ia niste decizii radicale, cum s-au luat in alte tari", a spus Ioan Neculaie la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul dezbate bugetul de stat. Când va primi votul final
BRAT

Modifică setările cookies