Circus MAXIMUS cu Razvan Burleanu: "Ma napadeste un sentiment hamletian. E ceva putred la LPF" Burleanu a rezumat perfect situatia Rapidului

Circus MAXIMUS cu Razvan Burleanu: "Ma napadeste un sentiment hamletian. E ceva putred la LPF" Burleanu a rezumat perfect situatia Rapidului

Liga I e intr-o situatie jalnica, iar presedintele FRF ofera citate din Shakespeare, nu si solutii. 

Comitetul Executiv al FRF a judecat azi situatia Rapidului, aflata in faliment, dar promovata in Liga I pana la judecarea recursului de la tribunal.

Desi urma sa judece in regim "fulger" chiar in ziua in care incepe prima etapa, dupa o sedinta maraton de 4 ore nu s-a luat nicio decizie. Burleanu a lasat Comisia de Disciplina sa decida luni soarta giulestenilor, in ziua in care aveau programat meci cu Botosani. Oricum nu au jucatori si nici antrenor. Cei de la Botosani sunt pregatiti de noul sezon, dar nu au aversar. Habar nu au cum sa se pregateasca pentru prima etapa, deoarece in locul Rapidului ar putea sa joace retrograta ACS Poli Timisoara. Meciul a fost amanat. 

Burleanu a organizat o conferinta de presa in care nu a oferit nicio explicatie si nu a facut lumina in acest caz, ba chiar a anuntat ca situatia poate fi solutionata, la fel cum aceasta poate sa ramana la fel. :)

Singurul lucru cert este ca Burleanu e fan Shakespeare... A declarat ca e incercat de sentimente hamletiene in acest caz si a acuzat "ceva putred" la LPF.

"Nu pot sa va spun nimic despre Rapid. Doar ca luni se va intruni Comisia de Disciplina. Nu o sa ma antepronunt si sa spun cine merita sa joace in Liga 1. Pot sa va explic faptul ca aceasta Comisie poate intoarce din nou cazul la Liga, decizand ca este de competenta LPF sa ia o hotarare. In egala masura, ar putea sa se ia o decizie. Oricum, e ceva putred la Liga. In aceasta fuga de responsabilitate, de ce nu a fost sesizata aceasta Comisie de Disciplina acum o luna? In timpul acesta, se judeca, se putea ajunge si la TAS, iar acum stiam pe cine vom avea in Liga 1", a spus Burleanu, in conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies