ASA Tg. Mures Steaua Liga 1

Ciobotariu: "I-am felicitat pe Falub si Pustai pentru echipa pe care am gasit-o aici!" Cheia luptei la titlu cu Steaua

Titlul se decide in ultimele 4 meciuri ale sezonului! Steaua si ASA dau luptele finale pentru castigarea campionatului. Doua puncte le despart pe cele doua in top.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 15:24
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 15:46

Antrenorul lui ASA, Liviu Ciobotariu, nu crede ca avansul luat de echipa lui e decisiv. Ciobotariu spune ca valoarea grupului a fost cheia unui retur excelent la Tg. Mures si ca ASA nu trebuie sa creada ca are o misiune usoara in ultimele 360 de minute ale campionatului.

"Am gasit un grup de jucatori cu experienta. I-am felicitat pe cei dinaintea mea, pe Adi Falub si pe Cristi Pustai. Ne-am propus sa avem un parcurs la fel de bun ca in tur si am reusit. Si noi, si Steaua, avem un program greu. Avem un joc greu la Medias, cu Gaz Metan. Apoi dam de Petrolul, care nu a pierdut in deplasare, mai avem meci la Giurgiu, unde va fi din nou dificil, iar in final intalnim Otelul, care poate produce surpriza.

Si Steaua are program greu, va juca impotriva unor echipe aflate in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Noi nu avem cum sa avem o presiune foarte mare. Obiectivul n-a fost sa se castige campionatul, poate fi o performanta unica daca luam campionatul!", a spus Ciobotariu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies