Chivorchian: "Stim ca Petrovic DISCUTA cu nationala Serbiei, dar nu s-a rezolvat nimic!"

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Septembrie 2010, 21:48

	Chivorchian: "Stim ca Petrovic DISCUTA cu nationala Serbiei, dar nu s-a rezolvat nimic!"

Chivorchian a declarat, dupa remiza din meciul cu Astra scor 1-1, ca formatia sa a pierdut doua puncte, dar la felul cum a jucat se poate spune ca a castigat unul.

"Dupa parerea mea sunt doua puncte pierdute, insa la cum am evoluat a fost un punct castigat. Am inceput in prima repriza cu un joc slab, am fost foarte fricosi, asa cum s-a intamplat si in alte meciuri, insa in repriza a doua s-a vazut cam ce trebuie sa insemne fotbalul la Timisoara. Ma bucur pentru debutul cu gol al lui Helder, care la inceputul meciului a avut mai mult sarcini defensive. Apoi a fost urcat si a reusit sa inscrie. Este un jucator foarte bun si se justifica transferul lui. Zicu este intr-o crestere de forma frumoasa, cu siguranta este un jucator valoros. Daca mai avem rabdare cu el nu va fi o solutie doar pentru Timisoara, ci si pentru echipa nationala", a spus Chivorchian.

Oficialul timisorenilor a afirmat ca stie de discutiile antrenorului Vladimir Petrovic cu oficialii Federatiei Sarbe de Fotbal, pentru preluarea postului de selectioner. "In urma cu trei saptamani a mai fost o tentativa pentru Petrovic sa ajunga la nationala Serbiei, insa nu s-a concretizat. Stim si de discutiile de acum, insa nu s-a rezolvat nimic. Vom vedea ce va fi in continuare", a precizat Chivorchian.

"Puteam sa castigam, din pacate am intrat mai greu in joc. Nu pot sa spun de ce am fost asa de timorati, nu ne-a fost teama de rezultat, doar am intrat mai greu in joc", a declarat Ianis Zicu dupa meci

 

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT