CFR Cluj vrea sa REVIGOREZE un super talent: jucatorul care l-a scos pe Coentrao din nationala Portugaliei! Ce transfer surpriza vor sa faca:

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 17:34

	CFR Cluj vrea sa REVIGOREZE un super talent: jucatorul care l-a scos pe Coentrao din nationala Portugaliei! Ce transfer surpriza vor sa faca:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

CFR Cluj a ajuns la un acord cu germanul Maximilian Haas (27 de ani).

Fundasul nu mai intra in vederile lui Jesualdo Ferreira la Braga si ar putea veni in Gruia sub forma de imprumut pna in vara lui 2014, cu optiune de cumparare definitiva.

Pe langa Haas, CFR este foarte aproape sa il transfere si pe Mano, fundasul dreapta de la Estoril.

In varsta de 26 de ani, micutul fundas de doar 1.68 poate juca atat pe dreapta cat si in centru, fiind unul dintre jucatorii de baza ai generatiei sale, titular in nationalele Portugaliei U17, U20 si U21, acolo unde i-a luat locul in banda dreapta lui Coentrao, ajuns intre timp la Real Madrid.

In ultimii ani, Mano a suferit o accidentare ce l-a tinut departe de prima echipa a lui Villareal, pentru care nu a reusit sa evolueze deloc intre 2010 si 2012, iar din 2012 s-a intors la Estoril, acolo unde nu a jucat prea mult insa, avand doar 10 meciuri in 2 sezoane.

Mano a ajuns cunoscut la nivel international ub 2007, la Cupa Mondiala U20, cand a fost eliminat impreuna cu Zequinha, acesta din urma smulgandu-i arbitrului cartonasul rosu din mana. Ambii au fost suspendati atunci pentru cateva luni din fotbalul international.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT