Cel mai bogat patron din Liga I se face de ras! Astra, amenintata cu judecata pentru 1000 de euro: "De un an de zile ne tot duc cu presul"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Aprilie 2013, 18:11
Cel mai bogat patron din Liga I se face de ras! Astra, amenintata cu judecata pentru 1000 de euro: "De un an de zile ne tot duc cu presul"

Astralii viseaza la cupe europene dar nu-si platesc hotelurile.

Astra tinteste la Europa League cu cel mai bogat patron din Liga 1 dar e aratata cu degetul pentru o datorie de nici 1.000 de euro de un hotel din Cluj.

Clubul surpriza din acest sezon de liga 1, Astra Ploiesti, isi continua cursa spre un nesperat titlu de vicecampioana a sezonului 2012-2013. Cu un patron , Ion Niculae, a carui avere e estimata la 1 miliard de euro, astralii isi fac anul acesta si stadion pentru a putea juca fara probleme in cupele europene inca din toamna.

Cu toate acestea, ploiestenii sunt aratati cu degetul pentru o datorie de nici 1.000 de euro de patronul unui hotel din Cluj-Napoca, stabiliment ce primeste majoritatea echipelor de Liga 1 ce joaca la Cluj. "Nu ne face nicio placere ca s-a aflat asta, pentru ca noi am respectat intotdeauna clientii nostri din fotbal, dar e adevarat. Da, Astra ne datoreaza de 1 an de zile in jur de 4.300 de lei. Nu suma e problema, ci principiul ca suntem dusi cu presul. De fiecare data cand am vorbit cu domniile lor, fie ca a fost dl. Buduru, fie dl Gheorghe (n.a.Vama), nu s-a transmis <maine, va facem plata!>. As intelege daca ar fi saraci, dar….", explica Mihai Gospodin, managerul hotelului in care stau Steaua, Dinamo sau Rapid de fiecare data cand au joc la Cluj.

Acesta sustine ca administratia hotelului a facturat Astrei pe 23 martie 2012 suma de 8.723 de lei pentru serviiciile oferite, din care ploiestenii au platit doar 50 la suta, in 1 iunie 2012, dar de atunci au uitat de restul de plata: 4.362 de lei.

"Sunt in aceeasi <oala> cu Sportul, ca si aceia ne datoreaza vreo 2.700 de lei de nici nu mai stiu cand, dar macar de la o echipa cu pretentiile Astrei, ai alte asteptari",
a mai adaugat Gospodin.

LPF: "Mergeti in instanta"

Hotelul a facut o adresa si la LPF, anuntand problema cu Astra dar oficialii Ligii au raspuns sec. “Va rugam sa va adresati instantelor de judecata pentru recuperarea prejudiciului”, a venit replica lui Adrian Ionescu .

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT