"Ce? A plecat Marica?" Reactia lui Hamroun cand a aflat ca Steaua s-a despartit de Marica. Ce spune despre oferta din Qatar

"Ce? A plecat Marica?" Reactia lui Hamroun cand a aflat ca Steaua s-a despartit de Marica. Ce spune despre oferta din Qatar

DINAMO - CFR. Finala Cupei Romaniei, azi la ProTV de la 21:30

Hamroun pleca in vacanta dupa un sezon in care a devenit titular la Steaua in banda stanga. Acesta spune ca sezonul a avut o parte bune, faptul ca s-a impus la Steaua, dar si o parte mai putin buna, referindu-se la ratarea obiectivelor, calificarea in Liga si titlul in Liga I.

Algerianul a aflat pe aeroport ca Marica s-a despartit de Steaua si a fost foarte surprins, declarand ca ii pare rau pentru alegerea facuta de patron si de fostul sau coleg:

"Personal sunt fericit, cred ca am juca bine, dar cea mai importanta este echipa si din pacate, am vrut sa castig titlul dar nu s-a intamplat. Puteam sa luam titlul pentru ca avem valoare dar am ratat totul in meciul cu Astra. Nu cred ca e cazul sa cauti vinovati sau sa dai vina pe cineva, cand castigam e toata echipa, iar cand pierdem e la fel.

Nu banii joaca pe teren, e vorba de jucatori, cei de la Astra cred ca si-au dorit titlul mai mult decat noi. Felicitari si cred ca la anul va fi altfel. Am aflat din ziare despre oferta din Qatar, nu au sunat nici la club, nici pe mine nu m-au sunat. Sunt fericit la Steaua dar nu stiu daca am oferte, mai am 2 ani de zile contract.

Obiectivul nostru acum e sa ne calificam in grupele Ligii, am auzit ca vor cumpara un atacant si un mijlocas, o sa dam totul pentru calificare.

Nu stiam ca a plecat Marica, e pacat, e un jucator foarte bun, din nefericire a fost accidentat si nu a jucat foarte mult.", a spus Hamroun.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies