Liga 1

Cat COSTA lista de transferuri a lui Gigi Becali! Ce risca prin aducerea lor si cine iese din echipa Stelei! CIFRELE:

Patronul a anuntat care e lista de achizitii a Stelei pentru vara: 7 jucatori pe care Becali face tot posibilul sa ii aduca.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 10:11
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 10:16

"E atacantul Tade de la CFR Cluj si ma mai intereseaza doi jucatori de la Astra: De Amorim si Budescu, jucatori pe care ii aleg eu, daca iau campionatul. Ma mai intereseaza de la Petrolul Alcenat si Teixeira. Astia sunt cinci jucatori care ma intereseaza daca iau campionatul.

Sunt cinci jucatori pe care ii voi lua si mai e posibil sa-l aduc si pe Tamuz, tot de la Petrolul. E si portarul ala de la U Cluj, mi se pare - Veselovsky", a spus Gigi Becali.

CIFRELE

Principala problema a celor pe care ii vrea Steaua este salariul pe care l-ar cere ei in Ghencea. Platiti deja bine bine la echipele lor, cei sapte vor sa incaseze sume mai mari la Steaua.

10,2 milioane de euro costa cei 7 jucatori, potrivit transfermarkt.

Gregory Tade (28 de ani) - atacant - 1,3 milioane de euro, contrat pana la 30 iunie 2016
Robert Veselovsky (29 de ani) - portar - 450.000 de euro, contract pana la 30 iunie 2016
William De Amorim (23 de ani) - aripa stanga, mijlocas ofensiv, aripa dreapta - 1,7 milioane de euro, contract: nu se stie pana cand este valabil
Toto Tamuz (27 de ani) - atacant - 1,9 milioane de euro, contract: 30 iunie 2016
Jean Sony Alcenat (29 de ani) - fundas dreapta - 1,7 milioane de eur, contract: 30 iunie 2015
Filipe Teixeira (34 de ani) - mijocas ofensiv, aripa dreapta - 450.000 de euro, contract: liber 
Constantin Budescu (26 de ani) - post: al doilea varf - 2,7 milioane de euro, ii expiera contractu la 30 iunie 2017

INLOCUIRI

Steaua va ramane fara Arlauskis la vara, iar in locul sau ii are pe Cojocaru si Nita si ii mai trebuie un jucator cu meciuri ca titular, consecutive, iar Veselovsky corespunde profilului.

Tade si Tamuz l-ar putea inlocui pe Rusescu, varf care se intoarce in Spania dupa ce ii expira imprumutul. Dar si pe Tucudean, care nu s-a acomodat in Ghencea.

De Amorim si Budescu sunt oameni care pot sa le ia locul lui Chipciu si Tanase, in cazul in care ofertele pentru ei se vor concretiza si vor parasi Steaua.

Alcenat este solutia la care s-a gandit Gigi Becali, in cazul despartirii de Latovlevici, care ar lasa descoperit postul de fundas dreapta.

Teixeira este cel care va rezolva "magia" la centrul terenului pentru Steaua, acolo unde s-a pierdut o parte din fantezie dupa ce a plecat Sanmartean din Ghencea. O afacere buna, pentru ca e liber de contract, potughezul risca sa fie iesit din forma in momentul in care ar ajunge la Steaua.

Care ti se pare cea mai buna achizitie a Stelei?

CITESTE SI

Modifică setările cookies