Cartu si-a luat ADIO de la Steaua! Se izoleaza in cele 21 de zile ramase: "Nu-i mai raspund la telefon lui Becali, nu mai vin la conferinte!"

Autor: Sport.ro
Sambata 30 Aprilie 2011, 13:15

Sorin Cartu e resemnat. A anuntat ca mai are 21 de zile de stat in Ghencea, perioada in care vrea sa stea izolat! Chiar si de Becali sau orice alt oficial. Nici cu presa nu mai vorbeste antrenorul Stelei.

"Lumea prefera, cum e cazul lui Gigi, sa Intre in niste polemici care fac foarte mare rau echipei. E problema lui, poate sa continue asa. Eu am avut o discutie cu el ieri, am vrut sa plec. Dupa discutia pe care am avut-o, a zis «Domne, ca sa nu ma lasi, ca mai sunt meciurile astea, ca luam Cupa». Am decis sa raman pentru astea 21 de zile", a spus Cartu.

"I-am zis ca poate e mai mult ajutor daca ma dau la o parte decat de a ramane la echipa. Pe mine nu ma tine postul la Steaua. Nu am orgolii sau ambitii sa tin de scaunul Stelei, sa-mi iau nu stiu ce despagubiri. Nu ma intereseaza nimic, nici financiar, nici de glorie sportiva. Nu trebuie sa ne atacam. Mai am 21 de zile, vreau sa-mi testez capacitatile masochiste ale organismului. La sfarsit, tragem linie si ne spunem la revedere",
a mai spus el.

Sorin Cartu a precizat ca nu va mai participa la nicio conferinta inainte de meciurile Stelei, ci doar dupa partide, cand va vorbi doar despre problemele tactice, adaugand ca nu va mai raspunde comentariilor nimanui oficial din interiorul clubului. "N-am sa mai particip la conferinte inainte de meci, doar dupa, si nu voi mai discuta decat despre probleme tehnice. Nu voi mai raspunde la niciun comentariu facut de cineva din club", a adaugat antrenorul, mentionand ca nu a avut niciun fel de conflict cu managerul general al Stelei, Mihai Stoica. 

Cartu a anuntat ca isi mentine decizia de a nu mai apela la serviciile fundasului Eder Bonfim. "Cu mine, Bonfim nu va mai avea nicio sansa. Nu pot accepta subminarea autoritatii antrenorului. Eu nu-l voi mai antrena cat timp voi mai fi aici. La Severin, n-am observat cand m-a injurat, eram cu spatele. Pe urma am vazut la televizor si am facut legatura cu autoritatea si debandada", a mai spus el.

"Eu am trecut prin multe in fotbal. Sunt mai antrenor in fotbal decat e Bonfim jucator, sunt mai antrenor decat au fost altii patroni sau decat multi dintre patroni. Asa ca nu-mi fac eu niciun fel de problema. La mine e ori alba ori neagra. De asta a si fost discutia mea de ieri, sa punem lucrurile la punct, dar mi-a zis in continuare ca sunt mai de ajutor in ultimele cinci etape decat sa plec",
a incheiat Cartu.

Un bărbat din Gorj, primul caz de coronavirus din România. Primele imagini de la casa acestuia, păzită de poliție
BRAT