Care este solutia pentru reconstructia Stelei? Stoichita: "Conducerea trebuie sa dea bani pentru performanta!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Mai 2010, 20:38
Care este solutia pentru reconstructia Stelei? Stoichita: "Conducerea trebuie sa dea bani pentru performanta!"

Antrenorul Stelei spune ca cel mai important aspect pentru reconstructia Stelei este partea financiara, indiferent de numele viitorului antrenor

"Anul trecut Steaua a terminat pe 6, iar acum ne-am batut pentru primul loc pana in urma cu doua etape. Twente a castigat campionatul in Olanda, insa nu a fost cu nimic peste jocul nostru in Europa League. Voi avea discutii cu conducerea si vedem ce decizie se va lua.", a declarat Stoichita la Sport.ro.

"Daca vii la Steaua, trebuie sa te bati doar pentru primul loc. Nu pot sa il contrazic pe Gigi Becali atunci cand spune ca vrea sa schimbe antrenorul din vara. Solutia cea mai buna la Steaua ar fi sa se dea bani pentru a sustine proiectele viitorului antrenor. Eu nu prea am avut parte de asa ceva."

"Un lucru mi se pare foarte ciudat atunci cand se vorbeste de noul antrenor. Nu inteleg de ce toata lumea considera ca acesta va fi un aliat al suporterilor si nu unul al patronului, pentru ca pana la urma este adus tot de Gigi Becali", a mai spus Stoichita, facand referire la Victor Piturca.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT