Care este obiectivul realist de vanzare a biletelor la CSA Steaua - Academia Rapid, cate invitatii sunt date si cum vor fi despartiti stelistii si rapidistii pe strazi

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Aprilie 2018, 13:13

	Care este obiectivul realist de vanzare a biletelor la CSA Steaua - Academia Rapid, cate invitatii sunt date si cum vor fi despartiti stelistii si rapidistii pe strazi

National Arena va gazdui sambata, de la 19:45, meciul fenomen din Liga a 4-a.

Fotbalul romanesc va trai sambata seara un episod cu totul special. Un meci de Liga a 4-a se va juca pentru prima data intr-o atmosfera de mare derby, pe cel mai mare stadion al tarii.

Chiar daca zilele acestea s-a vorbit de posibila depasire a recordului mondial de asistenta la Liga a 4-a, detinut de Glasgow Rangers (49.118 spectatori), National Arena nu va fi arhiplin la ora meciului.

Obiectivul realist al organizatorilor este sa vanda 25.000 de tichete, la care se vor adauga aproximativ 7000 de invitatii.

Pana astazi, cu o zi inainte de meci, se vandusera putin peste 20.000 de bilete. Ponderea stelisti / rapidisti este impartita in mod egal.

Rapidistii au la dispozitie o peluza intreaga, pentru galerie, dar vor fi multi fani giulesteni si la cele doua tribune.

Politia in alerta: rapidistii pe la Iancului, stelistii vin dinspre Unirii

Meciul de sambata seara este considerat unul cu grad ridicat de risc, asa ca politistii si jandarmii se vor mobiliza pentru a asigura ordinea in afara arenei.

In stadion vor fi 350 de stewarzi.

Pentru a evita ciocnirile de strada, jandarmii au hotarat sa separe traseele celor doua galerii.

Se va creea astfel o zona tampon la Piata Muncii, fanii rapidisti vor veni dinspre Piata Iancului si vor intra pe strada Maior Coravu, in drum spre stadion, iar suporterii Stelei vor veni dinspre Piata Unirii, pe la Muncii, si apoi pe Bulevardul Basarabia.

Bugetul Capitalei a fost adoptat. Prima reacție a lui Nicușor Dan
BRAT
Modifică setările cookies