"Burleanu il bate si pe Hagi la urmatoarele alegeri!" Singura solutie pentru o schimbare: "Sa se dea cate un Mercedes nou, sa ajunga la fiecare alegator" :)

Razvan Burleanu Adrian Porumboiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2017, 15:18
Data actualizarii: Joi 01 Iunie 2017, 15:31

Chiar daca e contestat de multe voci importante din fotbalul romanesc, Razvan Burleanu are toate sansele sa mai castige un mandat in fruntea Federatiei. Niciun reprezentant al Generatiei de Aur nu vrea deocamdata sa candideze impotriva lui.

Adrian Porumboiu e convins ca oricine ar candida la sefia FRF impotriva lui Burleanu va pierde alegerile din martie 2018.

Micile atentii din ultimele luni, regula de a imparti 5% din drepturile TV ale Ligii I catre ligile inferioare, dar si schimbarile din statut, prin care Ionut Lupescu, de exemplu, nu va avea voie sa candideze, il fac pe Burleanu mare favorit la alegeri.

"Articolul acela este incomplet. Trebuie sa se scrie si ca cei care au mancat salam cu soia nu pot candida. Lucrurile ar fi fost perfecte. Lupescu nu poate candida pentru ca el este la o organizatie terorista, UEFA", s-a amuzat Porumboiu, intr-o interventie la Sport.ro.

"Cum sa nu il lasi pe Lupescu sa candideze? El este cel mai indreptatit sa fie candidat."

"NICI HAGI NU L-AR BATE PE BURLEANU!"

"Nimeni nu are nicio sansa de a castiga. Burleanu va fi presedinte atata timp cat vor muschii lui. Va castiga si daca vor candida Hagi sau... Iohannis."

"Lucrurile sunt clare. Si-a facut un comitet de electori care nu poate fi depasit. Asa a facut si Sandu. Dar el dadea cate o minge. Burleanu e mai destept, da cate doua."

"Va exista un candidat din Generatia de Aur, dar nu va castiga. Cei din Generatia de Aur nu se mai inteleg si sunt disperati, iar Burleanu va profita."

"Ca altcineva sa poate castiga, trebuie sa dea cate un Mercedes nou celor care voteaza", a mai spus Porumboiu la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!