"Becali va fi singurul care participa la licitatie" Armata nu se poate opune! Cand poate juca Steaua iar cu emblema veche

Marca Steaua va fi evaluata si scoasa la licitatie publica, Gigi Becali putand (re)castiga identitatea echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2015, 20:50
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2015, 21:04

Sigla Stelei va fi evaluata si scoasa la licitatie de catre sefii Armatei. Acestia spera sa ia o suma cat mai mare pentru marca Steaua, actuala echipa de fotbal evoluand cu o emblema diferita.

"Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci cand se va termina, se va face o licitatie publica, toata lumea va afla care este aceasta evaluare facuta de un evaluator autorizat si atunci probabil lumea isi poate da cu parerea", a spus George Boroi, presedintele CSA.

Fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, spune ca Becali va castiga sigur licitatia si Steaua va reveni la vechea sigla, patronul Stelei urmand a fi singurul care va intra in cursa la licitatie.

"Sunt sigur ca se va rezolva, trebuie putina rabdare. Se vor rezolva toate problemele, mai ales ca a iesit si patronul. Nu ar avea nimeni de castigat. Sunt sigur ca Gigi Becali va fi singurul care va intra în aceasta licitatie", a declarat Reghecampf la Digi.

Culmea este ca marca Steaua poate ajunge in mainile oricui se inscrie la licitatie si reuseste sa castiga "intrecerea" financiara.

Modifică setările cookies