Becali, gata sa PLECE de la Steaua daca rateaza play-off-ul: "Poate ma duc la Nasu!" Ce jucatori vrea sa ia cu el:

Gigi Becali anunta vremuri grele la Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Noiembrie 2015, 11:48
Data actualizarii: Luni 30 Noiembrie 2015, 11:50

Aflat in afara Europei si ramas fara antrenor dupa plecarea lui Radoi, Gigi Becali anunta ca e gata sa renunte la club, daca va rata calificarea finala campionatului. Becali readuce in discutie insolventa Stelei si ameninta ca va pleca la alt club impreuna cu jucatorii importanti ai echipei. Titi Dumitriu a fost desemnat sa conduca echipa in ultimele patru etape din acest sezon.


"Daca ratam play-off-ul bag echipa in insolventa, iau doar cativa jucatori si merg la alta echipa. Pe asta o las lui Boroi si Jan Pavel. Mirel ramane pe viata in club si Titi antrenor", a declarat Gigi Becali pentru ProTV. 

"Poate ma duc la Nasu"

"Eu zic ca nu ratam play-off-ul pentru ca au mancat aia bataie, ASA, CFR si Craiova. Daca bateau aveam probleme. Avem meciuri cu ei acum. E mai greu daca luam bataie, se poate intampla orice. Eu trebuie sa iau masurile necesare. Trebuie sa iau niste masuri de precautie, in caz ca se intampla asa ceva sa vina Boroi si Talpan si cu Jan Pavel. Sa stranga banii, macar 600.000 pentru prima luna. Eu nu mai dau nimic. Nu le las cadou echipa cu Chipciu, Stanciu, Varela, toti aia 6-7 jucatori. Ii iau si ma duc in alta parte. Poate ma duc la Nasu", a mai spus Becali la Sport.ro. 

Becali a confirmat ca Radoi va ramane intr-o functie de conducere la Steaua pana cand isi va lua licenta de antrenor. "Radoi ramane cat vrea el si cum vrea el. I-am zis sa ia licenta, facem echipa puternica si il facem mare antrenor. A inceput sa rada. El vrea sa joace 4-3-3, dar pentru asta ai nevoie de jucatori", a mai spus Becali.

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies