Becali interzice Facebook-ul la Steaua: "Nu ai voie facebook-maisbuc, te duci in Franta si in Anglia daca vrei. E pacat Facebook asta"

Gigi Becali a vorbit despre subiectul "Facebook" si noua academie a Stelei, aflata in stadiu de proiect.

Gigi Becali a dezvaluit ca are de gand sa creeze o academie de modelul lui Gica Hagi, in care disciplina va fi una de fier, ca in armata. De fapt, mai mult decat in armata, pentru ca Becali are de gand sa interzica internetul fotbalistulor, inclusiv accesul pe Facebook.

"Stai de dimineata pana seara, aici inveti, aici scoala, prefesori, mananci, dormi, o sa fie ca un internat. Internet nu ai, telefon mobil nu ai, nu ai voie telefon cu interent, ai voie telefon fara internet daca vrei. Nu ai voie facebook-maisbuc, te duci in Franta si in Anglia daca vrei facebook", a spus Gigi Becali la Sport.ro, despre proiectul sau.

- ...aveti facebook?
Gigi Becali: ce sa fac eu cu facebook-ul, Doamne Fereste! Pai ce e facbook? E iubire de sine, pentru ce facebook? E pacat! Comunic asa, de ce trebuie sa comunic cu facebook?

- Sunt multe persoane cu Facebook in Romania, fostul prim ministru, presedintele...
Gigi Becali: Cand o sa fiu si eu presedinte, prim ministru, o sa sa ma duc ca Basescu la TV la ora 6:30, nu vreau cu facebook eu, vreau fata catre fata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies