Liga 1

Balaci: "Andrei Ionescu este tehnic, in rest nu are calitati!"

Ilie Balaci spune ca dintre toti jucatorii romani de la Steaua il prefera pe Bicfalvi, despre care spune ca echipa din Ghencea a renuntat prea usor la el. DEspre Andrei Ionescu, Balaci spune ca are multe lipsuri, dar recunoaste ca tehnica este un atuu al fotbalistului transferat de Steaua de la Craiova. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Decembrie 2008, 16:31
Data actualizarii: Joi 04 Decembrie 2008, 16:36
"Mie mi-a placut foarte mult Bicfalvi. S-a renuntat la el, a fost trimis la Buzau si acum nici acolo nu mai joaca. Ce s-a intamplat cu el? In aceeasi situatie se afla si Ochirosii. La fel si Deac, el ar putea sa evolueze fara probleme titular la CFR. Andrei Ionescu nu-mi spune in continuare nimic, nu imi voi schimba parerea despre el. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le are. E destul de tehnic, dar celelalte calitati ii lipsesc cu desavarsire."

"Eugen a plecat aseara sa semneze contractul. Nu stiu daca e un pas inainte pentru el, ramane de vazut. Ca valoare, cred ca Anorthosis e la acelasi nivel cu CFR-ul. Dar trebuie sa tinem cont ca el are 33 de ani si asta e ultimul tren pentru el. Va castiga acolo mult mai mult decat in Romania, e de inteles ca a ales sa mearga in Cipru. El nu mai joaca atat de bine, fata de ce juca la Craiova, eu spun ca e la 50 % din potential" a spus Ilie Balaci la gsptv.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies