Reactia galeriei Stelei, dupa esecul jenant de azi: "revolutia" Ei sunt 12! Cati au fost in strada

N-au fost zeci de mii, ci doar zeci de suporteri stelisti la "revolutia ros-albastra".

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2017, 17:18
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2017, 23:49

UPDATE | Peluza Ros-Albastra, pe pagina de Facebook:

"Ne-ati intrebat de ce nu sustinem acest miting. Azi ati primit si raspunsul.

A fost o gluma proasta si a iesit o gluma si mai proasta."

UPDATE: "Ei sunt 12!" - este gluma care s-a raspandit astazi pe retelele de socializare. Si nu e chiar o gluma. In medie, fiecare judet a strans 12 stelisti la miting.

UPDATE: Noi cifre din tara. 10 suporteri au iesit la Brasov, in timp ce timisorenii si-au dat intalnire in Lugoj. Au ajuns 7 oameni la protest. :) La Iasi s-au adunat 14 suporteri in fata Prefecturii. 

UPDATE! Doar 7 suporteri au iesit la proteste in Sibiu, locul de unde a pornit ideea "Revolutiei" ros-albastre. In Alba si Ialomita, mitingul a fost anulat pentru ca nu s-a prezentat nimeni. De teama unor ciocniri cu Peluza Sud, cel mai apropiat mitiing de Bucuresti are loc in Oltenita. 

 

La Valcea sunt mai multi, 15. Foto: Gabriel Cirjaliu / FB


Suporterii Stelei au aprobare de miting timp de patru ore, intre 11 si 15 in cele mai mari orase din Romania. "Exista toate autorizatiile necesare din partea primariilor si din partea Jandarmeriei. Nu vor exista marsuri, vom protesta pasnic in fata prefecturilor. Ne dorim ca fotbalul romanesc sa nu moara! Nu vrem ca inca o echipa sa se alature formatiilor care deja au disparut din peisaj", spune unul dintre organizatori in Gazeta Sporturilor.

Suporterii Stelei solicita interventia primului ministru in cazul Stelei, asta desi Corpul de Control a stabilit deja ca actiunea Armatei este justificata. "Solicitam interventia primului ministru, a ministului Apararii si a ministrului Justitiei, pentru ca noua ni se pare multe lucruri ciudate. Decizia de la Curtea de Apel nu este definitva, noi vom lupta pentru dreptate pana la capat. Sloganul principal ramane "Unica Steaua este acum in Liga I. Vom fi peste 20.000 de oameni", spune Catalin Biris, initiatorul protestului.
 

Modifică setările cookies