Astra isi face echipa de TITLU! Dinu Gheorghe e gata sa lase Rapidul fara capitan! Ce gigant e gata sa ajunga la Ploiesti!

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Aprilie 2012, 09:01
Astra isi face echipa de TITLU! Dinu Gheorghe e gata sa lase Rapidul fara capitan! Ce gigant e gata sa ajunga la Ploiesti!

Dupa Geraldo si Bicfalvi, Astra mai vrea un jucator important de la Rapid, scrie ProSport.

Dinu Gheorghe are misiunea de a forma o super echipa in vara la Ploiesti, una care sa se bata cu sanse reale la titlu in sezonul urmator.

Antrenorul Mircea Rednic ii vrea pe Geraldo si Bicfalvi de la Steaua, jucatori care vor ramane liberi de contract, dar si pe Marcos Antonio de la Rapid, capitanul echipei lui Razvan. Acesta castiga 20.000 de euro pe Luna in Giulesti, salariu considerat imens de George Copos si sunt sanse mari ca brazilianul sa ramana liber din vara.

Dinu Gheorghe ii stie bine situatia jucatorului si e gata sa intre pe fir cu o oferta pe masura pretentiilor fundasului brazilian. Are buget de titlu din partea lui Ioan Nicolae, unul dintre cei mai bogati patroni din fotbal.


"La vara raman liberi vreo 15 jucatori de la marile echipe. Daca Astra e pe faza si ii ia, va spun sigur ca se bate cu sanse mari la titlu in sezonul urmator", a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ieri la Fanatik.

Mărturii de coșmar din Spitalul Judeţean din Suceava. „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”
BRAT