Are 13 meciuri in doi ani la Steaua, dar e egalul lui Hagi! :) Reghe l-a trecut pe lista NEAGRA. Ce sanse are sa ramana

Are 13 meciuri in doi ani la Steaua, dar e egalul lui Hagi! :) Reghe l-a trecut pe lista NEAGRA. Ce sanse are sa ramana

Steaua se pregateste de party total dupa finala Cupei! Vrea victorie cu Astra, apoi va intra in vacanta inaintea preliminariilor Champions League.

Jucatorii pe care Reghe i-a folosit mai putin in timpul sezonului primesc acum sansa de a impresiona in campionat. Printre ei, si fundasul dreapta Cornel Rapa. Jucatorul adus de la Otelul e la al doilea titlu cu Steaua! N-a prins decat 13 meciuri intr-un an si jumatate in Ghencea, dar asta nu e decat un detaliu in CV-ul sau! Rapa e egalul lui Hagi la numarul campionatelor castigate, scrie Gazeta Sporturilor!

Daca Hagi n-a luat nimic la Sportul si Farul, pentru a castiga 3 titluri in 3 ani cu Steaua, Rapa a venit deja campion in Bucuresti. S-a impus in Liga I cu Otelul, in 2010-2011, si a devenit unul dinre numele importante din Liga I. Asteptat sa explodeze la Steaua, Rapa n-a putut sa se impuna. A fost titular doar cand Georgievski a fost accidentat, in 2012-2013, apoi a cedat in lupta cu Varela, reprofilat din fundas central.

Rapa nu e sigur de viitorul sau la Steaua. Reghecampf se gandeste daca sa-l pastreze sau nu in lot, insa fostul galatean ar putea profita de plecarile lui Georgievski si Gabi Matei pentru a mai primi o sansa.

262 de minute a jucat in 5 meciuri din acest sezon Rapa la Steaua

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies