Anuntul surprinzator facut de Pancu: "E posibil sa revina Copos la Rapid"

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 08:56

	Anuntul surprinzator facut de Pancu: "E posibil sa revina Copos la Rapid"

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro! Duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Viitorul Rapidului se decide pe 28 martie, data la care a fost reprogramat verdictul pentru aprobarea planului de reorganizare.

Toata suflarea rapidista asteapta o veste buna din partea instantei, care ar mentine in viata sansele de promovare in Liga I.

Daniel Pancu e convins ca Rapidul va trece peste aceste moment greu si e gata sa faca un pariu nebun: "In doi-trei ani ne putem batem la titlu".

Intr-un interviu acordat publicatiei Fanatik, Pancu spune ca revenirea lui George Copos in Giulesti nu este exclusa.

"Nu am mai vorbit cu domnul Copos, i-am dat un mesaj de sarbatori si atat. El are probleme acum, dar, este posibil orice. Chiar si sa revina. Nu se stie niciodata."

"Daca se rezolva situatia financiara, in doi, trei ani ne batem la titlu. Cu niste achizitii, cu suporterii de partea noastra, cu traditia, ne vom lupta fara probleme la campionat."

"Noi nu suntem Sportul sau Progresul, doua echipe cu traditie care au disparut. Noi avem suporteri si nu vom disparea, chiar daca acum suntem intr-un moment mai prost al istoriei. Cand se vor rezolva problemele financiare, se va crea o emulatie, un entuziasm si vom reveni la varf", a spus capitanul Rapidului.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies