Antonio Sefer a dezvăluit numele clubului care a vrut să-l transfere de la Rapid: ”Vor mai fi discuții. Au spus că ținem legătura”

Antonio Sefer Rapid Zulte-Waregem Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:54

Antonio Sefer (22 de ani) a dezvăluit numele echipei care l-a dorit cu insistență în această iarnă.

Mijlocașul de la Rapid a confirmat faptul că belgienii de la Zulte Waregem au fost interesați de transferul său. Mutarea a picat, chiar dacă negocierile au durat ”până la 12 noaptea”.

Sefer lasă de înțeles că există, în continuare, posibilitatea ca Zulte să-l transfere la vară și le ține pumnii belgienilor în lupta pentru evitarea retrogradării. Waregem este pe locul 16, loc retrogradabil, cu 20 de puncte, la egalitate cu ultimul loc care asigură salvarea, ocupat de Eupen.

Antonio Sefer: ”Au venit cu oferta, trebuia să mă grăbesc”

„M-am sfătuit cu clubul, pentru că nu am agent. Suma oferită era prea mică, era apropiat de ce câștig la Rapid și din cauza asta nu am plecat.

Au fost negocieri până la 12 noaptea, am vorbit cu antrenorul, cu directorul de acolo, mă vor foarte mult.

Vor mai fi discuții pe viitor, din ce mi-au spus ei și probabil voi pleca în vară. Da, de ei e vorba (n.r.: e vorba de Zulte Waregem). Ei mă vor în continuare. Am vorbit până la 12 noaptea și cu directorul sportiv de acolo, ei mă vor foarte mult și au spus că vom ține legătura.

Eu le țin pumnii să rămână în prima ligă și sper la vară să fac pasul. M-am consultat cu clubul și clubul a zis că îmi va fi alături indiferent de ce decizie voi lua.

Mi-a spus să nu mă grăbesc pentru că timpul era extrem de scurt, nu puteam să ne decidem atât de repede. Au venit cu oferta, trebuia să mă grăbesc, aveam un avion la 5, iar după aia la 9. Eram presat de timp pentru a semna. M-au sfătuit și ei, m-au ajutat și au zis că sigur voi avea altceva în vară", a spus Sefer, la Digi Sport.

Antonio Sefer a semnat cu Rapid în februarie 2019, când a venit liber de contract de la Groningen U21 și mai are contract cu grupare din Giulești până în iunie 2025.

25 de mecuri a disputat Sefer în tricoul rapidului în acest sezon, reușind să marcheze cinci goluri, toate în Superliga.

900.000 de euro este cota de piață a lui Sefer, potrivit transfermarkt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!