Alibec, pe mana unui MENTAL COACH: "Trebuie sa plece iarna asta de la Steaua!" Impresarul lui Alibec, despre solutia pentru iesirea din criza

Denis Alibec a incheiat anul fara niciun gol marcat pentru Steaua in campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Ianuarie 2018, 10:38
Data actualizarii: Vineri 05 Ianuarie 2018, 20:53

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, e de parere ca un imprumut in aceasta iarna este cea mai buna solutie pentru iesirea jucatorului din criza.

Lovin pune forma slaba a lui Alibec si pe seama unor greseli facute de conducerea clubului.

"Probabil cei de la Steaua incearca sa il schimbe total, iar el nu doreste sa se schimbe deloc."

"Nu pricep pozitionarea patronului Stelei fata de Alibec. E o discrepanta prea mare intre evaluari. Trebuie sa ai o atitudine mai normala daca vrei sa vinzi un fotbalist."

"Azi, Alibec e cel mai bun, maine aflam ca nu mai vrea sa joace, ca se da accidentat. Ma suna oameni interesati de Alibec si nu mai stiu ce sa le spun."

"Cu Denis s-a mai facut o greseala. I s-a dat o responsabilitate prea mare atunci cand i s-a incredintat banderola. In perioada lui Reghe, a tras dupa el echipa in playoff. Dar Dica a venit probabil cu alta filozofie, Denis nu s-a mai simtit numarul unu, nu era obisnuit cu acest statut si de aici s-au nascut poate anumite fisuri."

"Alibec imi zice si el ca incearca sa se schimbe, a inceput si munca cu un mental coach. Sper sa revenim pe linia de plutire, dar e greu sa discutam acum despre un transfer, ba chiar pe niste milioane de euro."

"Unica solutie de moment ar fi un imprumut."

"Cel mai bine pentru toata lumea ar fi ca lui Alibec sa i se ofere o alta provocare, adica sa plece iarna asta de la Steaua.", a spus Florin Lovin in Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!